Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 14.09.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Mevcut Toplu İş Sözleşmesi yürürlük süresi çerçevesinde 2 yıllık ücret zammının Enflasyon hız ve fiyatların artış nedeni ile işçi ücretlerine bir ayarlama talebinde bulunan Siirt Belediye-İş Sendikası ile Şirvan Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay tarafından düzenlenen protokol töreni ile işçilerin günlük yevmiyeleri 900 ile 950 TL arasına çıkarıldı.
Tören sonrası bir açıklama yapan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, fedakar ve emektar işçi çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf ettiklerini belirtti.
Belediye-İş Sendikası Siirt İl Başkanı Halit Akınay ise, işçi haklarına duyarlı kalan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek Beyefendiye teşekkür edip, çalışan işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf