Belediye Sitesi
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİ
2004 te göreve geldiğinde belediyenin sadece kullanılamayan bir kepçe, bir traktör, bir de eski itfaiye aracı bulunduğunu kaydeden Cellek, Çöpler traktörle atılıyordu. 2004ten itibaren belediye bünyesinde yenileme çalışmaları yaptık. Böylece belediye filosuna bir çöp toplama, bir yol süpürme aracı, iki kepçe, bir itfaiye aracı, bir kamyon, iki binek arazi arabası, bir de vidanjör ekledik.
Düğün salonu, su deposu, tam kapasiteli kapalı futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile millet bahçemiz çalışma aşamasında henüz. Yeni dönemle birlikte yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Cellek, Kullanıma açılan yolların altyapı ve stabilize çalışmalarını tamamladık. Kısa süre içinde 7 bin metrekare kilit parke taşı döşedik.
En büyük çalışmamızın başında ise ilçemize kazandırdığımız yeni belediye hizmet binamız var, şeklinde konuştu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf