Başkanımız Necat Cellek 1 Ocak 1966 Şirvan doğumludur. İlk okulu Taşlı Köyü’nde, Orta Okulu ise Siirt’te tamamladı. 1994 yılında Mahalli İdareler Seçimi’nde İl Genel Meclis Üyesi olarak seçildi ve 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulundu. AK Parti’nin kurulmasıyla birlikte siyasi çalışmalarını AK Parti çizgisinde sürdürdü.

2004 Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Şirvan’da İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi ve seçimi kazandı.

2009’daki Yerel seçimlerde AK Parti’den tekrar Şirvan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi ve seçimi kazanarak AK Parti’den ikinci dönem Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.

2014’te gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde AK Parti’den tekrar aday gösterilen Başkan Cellek, Şirvanlıların teveccühüyle Şirvan’da üçüncü dönem Belediye Başkanlığı görevine getirildi.

Başkan Cellek, Evli ve 10 çocuk babasıdır.