VALİMİZ SAYIN ALİ FUAT ATİK ŞİRVAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Valimiz Sayın Ali Fuat Atik, Siirt Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Vali yardımcısı Bünyamin KUŞ,İl basın Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü URAS ile birlikte şirvan ilçemizi ziyaret ederek, gezi ve incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamımız sayın Memiş İNAN, Belediye Başkanımız Sayın Necat CELLEK, İlçe jandarma bölük komutanı Mustafa AKPINAR,İlçe emniyet amiri Mevlüt ARSLANALP,kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Valimiz Sn. Ali Fuat Atik, Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Necat CELLEK’ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aladıktan sonra Belediyeden ayrılarak cuma namazına giden valimiz namaz çıkışından sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Valimiz Ali Fuat Atik , Daha sonra ilçemizde bulanan şehit ailesi Mustafa SARIGÜLÜ evinde ziyaret etti.

Sn. Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyetle birlikte daha sonra ilçemizden ayrılarak Siirt’te döndü.