2007 yılında Siirt-Şirvan karayoluna terör örgütü tarafından döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Kömürcü adına, Belediye Başkanımız Necat Cellek'in talimatlarıyla jandarma komutanlığı parkında çeşme yaptırıldı.

Başkan Cellek, "Şirvan ilçemiz, verdiği şehitlerle ülkesi ve milletinin bekası için fedakarlığını gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Nice şehitler veren bu ilçemize Şehitler Parkı'nın yakışacağını düşünüyoruz. Şehitlerimiz bizim inancımıza göre ölü değildir. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de 'Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler' buyrulmuştur. Dolayısıyla yaptığımız parkla zaten diri olan şehitlerimizi değil, onların hatıralarını yaşatacağız" dedi.