Şirvan’da Halepli muhacirler için yardım kampanyası düzenlendi. Şirvan Belediyesi, Şirvan Kaymakamlığı ve Şirvan Müftülüğü tarafından tertiplenen organizede vatandaşlar imkanları nispetince yardımda bulundular.

2 kamyon dolusu toplanan erzak ve giyim malzemeler, ülkemize sığınmak zorunda kalan Halepli muhacirlere ulaştırılacak.

Belediye Başkanımız Necat Cellek, toplanan yardımlardan dolayı Şirvanlı hemşerilerine teşekkür ederek, “Şirvan halkı, millet olarak tarihi bağlarımız olan Suriye’ye ve özellikle son zamanlarda büyük bir vahşetle karşı karşıya kalan Halep insanına imkanları nisbetince kara gün dostu olduğunu göstermiştir. Allah Halep halkına ve Suriye’nin diğer şehirlerinde vahşete maruz kalan masum insanların yardımcısı olsun. Şirvan’lı hemşerilerime hassasiyetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum.” Dedi.