Bir Belediye Başkanı refleksliylemi yoksa bir Kürt aşiretinin önde gelen isimlerinden biri olarak mı yada doğumundan bugününe kadar Şirvan’da yaşamış ve bölgeyi iyi tanıyan bir insan olarak mı söyledi bilinmez ama bilinen bir şey var ki çok net konuştu…

Afrin Zeytin Dalı Operasyonu için Siirt 3.Tugay Komutanlığı’ndan gidecek olan askerleri uğurlamak için bugün protokolün yanısıra vatandaşların da ilgisi yüksekti. Herkes duygusal yoğunluğu farklıydı belki ama ayırt etmeksizin herkesin dilinde aynı dualar vardı.

Askerleri uğurlama töreninde hazır bulunanlardan birisi olan Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek uğurlama töreniyle ilgili duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi:

“Bugün Mehmetçiklerimizi dualarla uğurladık. Rabbim her birinin tırnağına bile zeval vermesin. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak bu başta Başkomutanımız, Dünya mazlumlarının lideri Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm Mehmetçiklerimizin ve Polislerimizin sayesindedir. Rabbim her birinin yar ve yardımcısı olsun.

TERÖR ÖRGÜTLERİ BİRER ZAVALLI

Pkk, Pyd, Ypg, Daiş, Fetö ve terör örgütlerinin hepsi sadece birer zavallıdır. Bir Kürt olarak diyorum ki bunların hepsi aynı hainliktedir. Mehmetçiklerimiz onlara karşı giriştiği bu görevden zaferle ayrılacaklardır inşallah.”

Kaynak: siirtliler.net sitesi 06 Şubat 2018